"Bob Marley: One Love" a rămas în fruntea box-office-ului nord-american în acest weekend, cu 13,5 milioane de dolari încasaţi, potrivit estimărilor făcute duminică de firma specializată Exhibitor Relations.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul jamaican Bob Marley, care a avut o ascensiune fulminantă spre faimă şi a murit brusc în 1981, este interpretat de actorul britanic Kingsley Ben-Adir, cunoscut mai ales pentru rolul lui Malcolm X din "One Night in Miami".

În spatele melodiilor din Jamaica se află un film de animaţie adaptat după manga de mare succes, "Demon Slayer".

"Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training", clasat pe locul doi cu 11,6 milioane de dolari în box office, confirmă succesul popular al fenomenului din Japonia. "Un start excelent" pentru un astfel de film, relatează analistul David Gross, chiar mai bun decât un opus lansat în martie 2023.

Pe locul al treilea se află filmul de inspiraţie creştină "Ordinary Angels", cu 6,5 milioane de dolari. Acesta spune povestea adevărată a unei coafeze din Kentucky ce reuşeşte să solidarizeze comunitatea pentru a ajuta un văduv rămas singur să aibă grijă de fiica sa bolnavă.

Filmul cu supereroi Marvel "Madame Web" s-a clasat pe locul patru cu încasări de 6 milioane de dolari. În cel de-al patrulea film al Sony din universul Spider-Man, actriţa Dakota Johnson joacă rolul unei paramedic cu puteri de clarvăzător.

Filmul de animaţie "Migration", aflat pe locul cinci, a încasat 3 milioane de dolari.

Top 10 este completat de: "Argylle" (2,8 milioane de dolari), "Wonka" (2,5 milioane de dolari), "Drive-Away Dolls" (2,4 milioane de dolari), "The Beekeeper" (2 milioane de dolari), "The Chosen: S4 EP 4-6" (1,8 milioane de dolari). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.