Până la finalul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, pe 26 iunie, participanţii vor avea acces gratuit la 14 biciclete ce amintesc de universul "Stranger Things" cu care se pot deplasa oriunde în Cluj. Practic, cei care au o acreditare în cadrul festivalului, pot închiria fără un cost adiţional o bicicletă pe care o pot folosi pentru a ajunge mai repede la proiecţiile şi evenimentele TIFF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 14 biciclete sunt plasate în Piaţa Unirii din Cluj, în cadrul unei instalaţii care recreează o parte din atmosfera "Stranger Things". Astfel, cei care vor ajunge acolo au posibilitatea de a se fotografia şi de a fi parte din una dintre scenele serialului. Instalaţia transpune una dintre cele mai emblematice scene din "Stranger Things" şi ilustrează cele patru personaje care urmează să intre în oraşul Hawkings pe biciclete.

Ideea a pornit de la nevoia de a avea o variantă de transport alternativ pe parcursul festivalului, dar şi de a oferi publicului TIFF o experienţă Upside Down. Astfel, Netflix oferă participanţilor festivalului o opţiune verde, integrând şi oportunitatea de a lua contact cu universul "Stranger Things".

Volumul 1 din "Stranger Things 4" a fost lansat pe 27 mai cu episoadele 401-407, iar finalul epic al sezonului va debuta pe 1 iulie cu episoadele 408 şi 409.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a acumulat peste 65 de premii şi 175 de nominalizări, inclusiv la premiile Emmy şi Grammy, premiile SAG, DGA, PGA, WGA şi BAFTA, premiul Peabody, premiul AFI pentru Programul TV al anului, premiile People’s Choice, MTV Movie & TV, Teen Choice şi multe altele. Această producţie nominalizată de trei ori la premiul Emmy la categoria Cea mai bună dramă este una dintre cele mai urmărite de pe Netflix, sezonul 3 cumulând 582 de milioane de ore de vizionare, care l-au clasat pe locul 2 în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză din Top 10 de pe Netflix. Stranger Things a fost creat de Fraţii Duffer şi este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Fraţii Duffer sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy şi Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, de Iain Paterson şi Curtis Gwinn.



Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonaţi din peste 190 de ţări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje şi jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri şi limbi. Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceştia pot reda, întrerupe şi relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.