Audienţa galei premiilor Grammy 2019, difuzată de CBS, a depăşit-o uşor pe cea de anul trecut, după calculele companiei Nielsen, citată de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gala a atins 12.8 puncte de rating şi 22% share, cu un procent mai mult faţă de ceremonia din 2018. Anul trecut, 19,8 milioane de telespectatori au urmărit gala, fiind cea mai mică audienţă din 2009. 

Ratingul preliminar pentru gală a fost ceva mai mare decât cel pentru Globurile de Aur în ianaurie, care a adunat 18,6 milioane de telespectatori cu 5.2 punct de rating pe segmentul de public cu vârste între 18 şi 49 de ani. 

Găzduită de Alicia Keys, ediţia 2019 a premiilor Grammy a prezentat performanţele artiştilor Cardi B, Kacey Musgraves, Travis Scott, Brandi Carlile, Lady Gaga şi chiar Alicia Keys, devenind gala cu cele mai multe femei premiate. 

Musgraves a câştigat premiul pentru "Album of the Year" - "Golden Hour", iar Dua Lipa a câştigat titlul "Best new artist". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.