Filmul de aventuri "Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", în regia lui David Yates, va rula în cinematografele româneşti din 16 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul este semnat de scriitoarea J.K. Rowling, care face parte şi din echipa de producţie, alături de David Heyman, Steve Kloves, Lionel Wigram. 

Producţia Warner Bros. Pictures "Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald”, care îi are în distribuţie pe Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo, Poppy Corby-Tuech, Jude Law, Johnny Depp, este cea de-a doua parte din seria celor cinci aventuri din lumea imaginată de J.K. Rowling. 

La finalul primului film, Gellert Grindelwald (Johnny Depp), cel mai puternic vrăjitor al întunericului, a fost arestat de Macusa cu ajutorul lui Newt Salamandă (Eddie Redmayne). Însă, respectându-şi promisiunea, Grindelwald a evadat şi adună adepţi cu scopul de a-şi duce la bun sfârşitul un plan extrem de ameninţător şi anume să stăpânească omenirea.

Pentru a-l opri, Albus Dumbledore (interpretat de Jude Law) apelează la ajutorul altruistului Newt care se alătura cauzei fără să îşi imagineze pericolele la care se va expune. Într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai divizată, toate limitele vor fi depăşite, iar iubirea şi loialitatea vor fi testate chiar şi în cadrul familiei.

Aventura "Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald" va putea fi urmărită în 3D pe marile ecrane din ţară începând cu 16 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.