Alte 17.000 de abonamente pentru Festivalul Untold au fost vândute, miercuri după amiază, în mai puţin de cinci minute. Primele 15.000 de abonamente pentru evenimentul muzical, care va avea loc între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca, s-au vândut săptămâna trecută, în 30 de secunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii festivalului, au anunţat că, în cea de-a rundă de vânzări, peste 17.000 de fani şi-au achiziţionat abonamentele pentru cea de-a şasea ediţie a Untold, în 4 minute şi 36 de secunde. Acestea au fost disponibile la preţuri speciale, începând de la 119 euro plus taxe.

În prima rundă de vânzare, de săptămâna trecută, peste 15.000 de fani ai festivalului şi-au achiziţionat în doar 30 de secunde, un abonament la Untold. În total, până în prezent au fost vândut peste 32.000 de abonamente pentru cea de-a şasea ediţie a Festivalului Untold. Organizatorii au precizat că cei care nu au reuşit să-şi achiziţioneze un abonament pentru ediţia din 2020 mai au o şansă săptămâna viitoare.

Festivalul Untold va avea loc, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.