Căţeluşa Thalia, în vârstă de 4 ani, este noul membru al familiei Teatrului de Comedie, după ce a fost adoptată de echipa Teatrului de la ASPA - Autoritatea pentru Supravegherea şi protecţia Animalelor Pallady.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Încă nu a învăţat cum se râde la Comedie, dar ochii ei par că ne zâmbesc mereu!”, potrivit mesajului ASPA. 

„Ca majoritatea celor din neamul ei, Thalia a fost abandonată pe stradă, preluată apoi de prietenii de la ASPA Bucureşti, şi aici povestea ei se schimbă, spre deosebire de a celorlalţi. Împreună cu actorul Mihai Bendeac, Teatrul de Comedie a decis să îi ofere un cămin adevărat! Momentan este încă în perioada de adaptare, dar în curând va susţine cu siguranţă activitatea artistică, va fi alături de spectatorii Teatrului şi se va bucura de Comedie!”. 

Directorul general al Teatrului de Comedie, actorul George Mihăiţă si directoarea adjunctă, Monica Similea, au inclus-o deja pe Thalia în familia teatrului.

„Ne-am gândit să-I schimbăm povestea într-una cu un final fericit, aşa că - împreună cu Mihai Bendeac - am adoptat-o şi, începând de astăzi, o veţi putea cunoaşte şi voi”, a scris George Mihăiţă pe Facebook.

Sâmbătă, în intervalul orar 11:00 - 16:00, căţei din centrele de adopţii ASPA pot fi adoptaţi de la magazinul Maxi Pet Militari din bd. Iuliu Maniu 546-560.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.