Actorii Johnny Depp şi Amber Heard au ajuns la o înţelegere privind divorţul, spunând că niciunul nu a dorit să îi facă rău fizic sau emoţional celuilalt, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o declaraţie comună, actorii au admis că relaţia lor a fost una schimbătoare. ”Relaţia noastră a fost una pasională, intensă, şi uneori volatilă, dar bazată pe dragoste”, se arată în document.

Avocaţii lui Amber Heard au depus, marţi, o moţiune prin care au cerut ca ordinul de restricţie împotriva starului hollywoodian să fie ridicat.

Johnny Depp, în vârstă de 53 de ani, a negat tot timpul acuzaţiile formulate de Amber Heard, care a declarat că a fost agresiv atât fizic, cât şi verbal în timpul întregii lor relaţii.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus actele pentru divorţ în luna mai şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului.

Cuplu, care a fost căsătorit mai puţin de 18 luni, a ajuns la un acord financiar privind divorţul.

”Niciuna dintre părţi nu a făcut acuzaţii false, pentru a avea un câştig financiar. Nu a existat niciodată intenţia de a face rău fizic sau emoţional”, se mai aratpă în declaraţia celor doi.

Surse spun că Amber Heard va dona o parte din bunurile obţinute în urma divorţului.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani. 

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este actor, producător şi muzician, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur. În luna iunie, el a concertat la Bucureşti, alături de grupul The Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper şi Joe Perry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.