Ministrul Răzvan Cuc a anunţat, luni, că are mâna ruptă în urma accidentului în care a fost implicată maşina care îl transportala şedinţaconducerii PSD. Ministrul spune că va sta trei săptămâni cu ghips, dar anunţă că va continua activitatea. La rândul lor, poliţiştii din Capitală au precizat că accidentul a fost provocat de un şofer care ar fi efectuat o depăşire neregulamentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Răzvan Cuc are mâna ruptă în urma accidentului în care a fost implicat luni dimineaţă.

„Asta nu mă împiedică ca următoarele zile, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantiere pentru că activitatea trebuie să continue. A fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10, este în regulă, nimeni n-a păţit nimic, toată lumea este în regulă, şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt di punct de vedere fizic perfect sănătoşi” a spus Răzvan Cuc, la ieşirea din Spitalul Floreasca.

Acesta a precizat că medicii i-au făcut mai multe investigaţii şi un computer tomograf pentru că a avut dureri la spate în urma accidentului.

Cuc a a afirmat că purta centura de siguranţă, că nu a văzut cum s-a produs accidentul pentru că citea nişte documente şi a mai spus că îl cunoaşte de opt ani pe şoferul său, despre care a spus că este foarte prudent.

Între timp, Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că şoferul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Alexandru Ioan Cuza dinspre Str. Maltopol către Str. Petru Rares, în apropiere de intersecţia cu Str.Iacob Negruzzi, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu.

În acel moment a intrat în coliziune cu un autovehicul care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str Iacob Negruzzi.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi a altor patru autovehicule parcate.

- ”Menţionăm că Ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv”, arată un comunicat emis luni de minister.

La rândul său, Brigada Rutieră Bucureşti precizează că, în jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Str. Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate.

”În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0”, arată autorităţile.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.