Un penthouse pop-art din centrul Bucureştiului, listat la mai mult de 1,7 milioane de euro, este prima proprietate de lux din România ce poate fi cumpărată cu Bitcoin, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în zona Dorobanţi, proprietatea face parte dintr-un complex construit relativ recent.

Proprietarul penthouse-ului a investit deopotrivă în finisaje şi tehnologie de ultimă generaţie, dar şi în design-ul ce uneşte stilistic toate suprafeţele imobilului.

Preţul de listare este 1.750.000 de euro, iar vânzarea lui este intermediată de Sotheby’s International Realty.

Compania a intermediat încă din 2017 pe piaţa din Statele Unite ale Americii tranzacţii care au permis plata cu Bitcoin. Dat fiind că această metodă de plată a început să fie acceptată şi în alte pieţe imobiliare europene, a anunţat acum prima proprietate de lux din România al cărei proprietar acceptă plata cu Bitcoin.

La începutul lui 2021, şi casa de licitaţii Sotheby’s a anunţat că acceptă plata prin intermediul Bitcoin şi Ether pentru lucrări fizice de artă, precum şi pentru diamante rare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.