Circulaţia rutieră pe DN 7 (E 81) va fi restricţionată, începând de marţi şi până în 30 iunie, traficul rutier desfăşurându-se pe o singură bandă a drumului la kilometrul 200, în afara localităţii vâlcene Călimăneşti, unde se fac lucrări de consolidare a viaductului peste malul lacului Cozia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, începând de marţi, la kilometrul 200+700 de metri al DN 7,  anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Astfel, pe o distanţă de 200 de metri, până la kilometrul 200+900 de metri, autovehiculele vor circula alternativ pe o singură bandă a drumului, traficul rutier fiind dirijat cu ajutorul piloţilor de circulaţie.

Restricţia este impusă întrucât se fac lucrări de consolidare a viaductului peste malul Lacului Cozia.

Autorităţile estimează că traficul va fi restricţionat până pe data de 30 iunie.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care trec prin acea zonă să  circule preventiv şi să-şi rezerve o perioadă suplimentară de timp pentru parcurgerea acestui tronson   de drum.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.