TikTok a anunţat, în cadrul unui eveniment de advertising în care îşi prezenta noile formate de reclame, câţi utilizatori are la nivel global, o informaţie pe care a evitat să o facă publică până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În goana după monetizare, TikTok va lansa noi formate de reclame. Acestea s-au aflat în centrul atenţiei în cadrul unui eveniment la care au fost invitaţi advertiserii din Statele Unite.

Dincolo de reclame, pentru a-şi convinge partenerii că au de ce să cumpere reclamă, TikTok a trebuit să se laude cu numărul de utilizatori la care ajuns.

Cum se ştia deja, în Statele Unite există peste 100 de milioane de utilizatori. Informaţia nouă, dar deloc surprinzătoare, este că reţeaua chineză are o bază mare de utilizatori tineri - 59% dintre aceştia au sub 24 de ani.

Şi mai interesantă este cifra privind numărul de utilizatori la nivel mondial. TikTok spune că are, în total, 732 de milioane de utilizatori lunari - care deschid aplicaţia cel puţin o dată pe lună.

Cifra înaintată de TikTok este în discrepanţă cu estimările neoficiale de până acum, care susţineau că platforma chinezească se apropie cu paşi mari de pragul de 1 miliard de utilizatori, ceea ce, aflăm acum, nu este adevărat.

În cadrul aceluiaşi eveniment, cei de la TikTok au mai afirmat, pentru a motiva şi mai mult cumpărarea de reclame, că 47% dintre utilizatorii săi cumpără ceva ce văd în cadrul platformei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.