Telekom Romania Mobile a înregistrat, la finalul primului trimestru din 2023, venituri totale de 69 de milioane de euro, uşor sub nivelul anului precedent, cu aproximativ 2%. Baza totală de clienţi a crescut cu 6,3% de la an la an, până la un total de 4,06 milioane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Baza totală de clienţi a crescut cu 6,3% de la an la an - atât abonaţii (+6,2%), cât şi utilizatorii de cartele prepaid (+6,4%) – până la un total de 4,06 milioane. Baza de abonaţi a crescut pentru al şaselea trimestru consecutiv”, arată compania.

EBITDA ajustată a fost de 3,5 milioane de euro.

Telekom Romania Mobile înregistra 4,06 milioane de clienţi (abonaţi şi utilizatori de cartele preplătite) la sfârşitul primului trimestru din 2023, cu 6,3% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2022, reprezentând o creştere netă de peste 240.000 de utilizatori.

La sfârşitul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile avea 1,86 milioane de abonaţi (în creştere cu 6,2% faţă de anul precedent) şi 2,21 milioane de utilizatori prepaid (în creştere cu 6,4% faţă de anul precedent). EBITDA ajustată (AL) a fost de 3,5 milioane de euro, relativ stabilă faţă de anul precedent (excluzând creşterea costurilor cu energia şi impactul MVNO).

Baza de clienţi a Telekom Romania Mobile şi-a menţinut tendinţa de creştere anuală pentru al şaselea trimestru consecutiv, arată compania.

”La finalul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 69 de milioane de euro, uşor sub nivelul anului precedent, cu aproximativ 2%, excluzând reducerea tarifelor apelurilor de terminare în reţea şi impactul MVNO”, mai arată compania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.