Minsitrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că ai fost depuse cinci oferte pentru noul contract necesar finalizării construirii Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, iar constructori din România, Spania, Ungaria şi Ucraina şi concurează pentru adjudecarea contractului lansat în licitaţie de CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara. El a adăugat că valoarea contractului este de 394,10 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cinci oferte pentru noul contract necesar finalizării construirii Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! Constructori din România, Spania, Ungaria şi Ucraina concurează pentru adjudecarea contractului lansat în licitaţie de CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara. Contractul are o valoare de 394,10 milioane de lei (fără TVA)”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.
 
El a adăugat că pe traseul cu o lungime de 25,69 de km, câştigătorul trebuie să finalizeze în 12 luni lucrările care au rămas de executat la momentul rezilierii contractului anterior: „- trei poduri; - nouă pasaje; - patru noduri rutiere; - cinci intersecţii la nivel; -două parcări de scurtă durată”.
 
Totodată ministrul Transporturilor a precizat că finanţarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027.
 
„La data rezilierii precedentului contract progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%”, a completat Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.