Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea ultimului dintre cele 4 Loturi ale Drumului de mare viteză Filiaşi - Lugoj (230 km). Acesta a mai precizat că valoarea contractului este de 22,9 milioane lei, fără TVA, şi este finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Contractul pentru proiectarea ultimului dintre cele 4 Loturi ale Drumului de mare viteză Filiaşi - Lugoj (230 km) are câştigător! Asocierea de proiectanţi români are la dispoziţie 22 de luni (de la semnarea contractului) pentru finalizarea studiului de fezabilitate necesar construirii Lotului Domaşnea - Caransebeş (45 km)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
Ministrul Transporturilor a mai spus că valoare contractului este de 22,29 milioane de lei, fără TVA, şi este finanţat din fonduri europene nerambursabile.
 
„El va putea fi semnat după expirarea perioadei legale de 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii”, a completat Grindeanu.
 
La rândul său, şeful CNAIR Cristial Pistol a explicat, pe pagina sa de Facebook, că acest contract a fost câştigat de către Asocierea PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL - PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L. - EAST WATER DRILLINGS SRL 
 
„Câştigătorul a fost desemnat după finalizarea reevaluării ofertelor în conformitate cu dispoziţiile Deciziei CNSC”, a completat Pistol.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.