Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania. După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziţie 785,21 milioane de lei, fără TVA şi 24 de luni pentru a construi această subsecţiune, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania! După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziţie 785,21 milioane de lei (fără TVA) şi 24 de luni (6 luni proiectare şi 18 luni execuţie lucrări) pentru construirea celor 28,55 km ai acestui proiect”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
Ministrul Transporturilor a mai spus că procedura pentru semnarea contractului, finanţat din fonduri europene nerambursabile, va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.