Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat, vineri, câştigătorul licitaţiei pentru finalizarea construirii Variantei Ocolitoare Timişoara Sud. Investiţia este de 383,84 milioane lei, iar constructorul are la dispoziţie 12 luni să finalizeze lucrările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost desemnat astăzi câştigătorul licitaţiei pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! După semnarea contractului, constructorul român va avea la dispoziţie 383,84 milioane de lei şi 12 luni pentru finalizarea lucrărilor”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

El a adăugat că în luna decembrie a anului trecut, la momentul rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, stadiul fizic al lucrărilor era de 58,26%.

„Procedura pentru semnarea acestui nou contract (finanţat prin PT) poate începe peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii”, a completat ministrul Transporturilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.