Prezentat oficial încă din luna iunie, noul vârf de gamă Lenovo, Moto Z, este disponibil oficial în România începând din 7 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform celor de la Lenovo, Moto Z este construit din aluminiu utilizat în industria militară şi din oţel inoxidabil. Este, în acelaşi timp, rezistent, uşor şi subţire, măsurând numai 5,2 mm.

Ca un vârf de gamă care se respectă, chiar şi sosit pe final de an, Moto Z are dotările standard ale celorlalte smartphone-uri de top lansate în 2016: procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu intern de stocare şi suport pentru carduri de memorie cu capacităţi de până la 256 GB.

Smartphone-ul cu Android 6.0.1 dispune de un ecran QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inch şi o cameră foto de 13 MP cu sistem de stabilizare optică a imaginii. Bateria este nedetaşabilă şi are o capacitate de 2.600 mAh.

Moto Z suportă aşa-numite Moto Mods - extensii care se pot ataşa fizic smartphone-ului, printr-un sistem magnetic, pentru a îmbunătăţi diverse funcţii. Sunt disponibile mai multe astfel de extensii:

  • Incipio offGRID Power Pack - extensie pentru baterie care adaugă 2220 mAh ce se concretizează, conform celor de la Lenovo, în 22 de ore suplimentare de autonomie;
  • Hasselblad True Zoom - dotează smartphone-ului cu 10X zoom optic şi suport pentru formatul RAW;
  • JBL SoundBoost - două difuzoare de 3W cu autonomie de 10 ore;
  • Insta-Share Projector - proiector cu suprafaţă de expunere de 70 de inch;
  • Moto Style Shells - carcase din materiale premium precum lemn sau piele.

Moto Z este disponibil exclusiv în reţeaua Orange şi poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 229 de euro la abonament Orange Me 42 pe 24 de luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.