Shanghai Disney Resort a anunţat duminică că se va închide temporar până la o nouă notificare începând de luni, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 din China, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza situaţiei actuale de pandemie, Shanghai Disney Resort, inclusiv Shanghai Disneyland, Disneytown şi Wishing Star Park, vor fi închise temporar de luni, 21 martie 2022”, se arată într-un comunicat.

Compania a adăugat că va ontinua să monitorizeze situaţia pandemică şi se va consulta cu autorităţile locale, urmând că anunţe oaspeţii de îndată ce va avea o dată confirmată pentru reluarea operaţiunilor.

China se luptă cu cel mai mare val de cazuri de Covid-19 transmise la nivel local de când a adus sub control epidemia iniţială declanşată în Wuhan, în 2020.

Shanghai a închis şcoli şi a lansat un program de testare la nivel de oraş, zeci de complexe rezidenţiale fiind închise timp de cel puţin 48 de ore.

Duminică, China continentală a raportat 1.656 de cazuri noi transmise local pentru 19 martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.