Revolut Junior este un instrument prin care părinţii pot crea un cont şi un card pentru cei mici, pe care le pot supraveghea şi gestiona din propria aplicaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revolut Junior vizează copii între 7 şi 17 ani. Acesta constă într-un cont şi un card pentru cei mici, care pot fi create şi controlate de părinţi din aplicaţia lor de Revolut.

Totul începe cu părintele creând un cont Revolut Junior. După crearea contului, cel mic poate descărca aplicaţia şi comanda cardul.

Aplicaţia Revolut Junior, cea care este folosită de copil, are un set limitat de facilităţi. Există două secţiuni, Account şi Profile, unde pot fi verificate tranzacţiile şi poate fi configurat cardul.

De partea cealaltă, părinţii au mult mai mult control. Aceştia pot transfera bani în contul celui mic, pot vedea ce tranzacţii a făcut acesta, pot primi notificări când este folosit cardul Junior şi pot dezactiva unele facilităţi, precum plăţile online.

Revolut Junior este disponibil pentru început doar pentru utilizatorii Premium şi Metal din Marea Britanie, însă va fi extins pe viitor şi în alte ţări.

Cu această abordare, Revolut, care are deja peste 10 milioane de utilizatori, dintre care peste 1 milion doar în România, îşi poate asigura viitorul, cu o nouă generaţie de utilizatori atraşi de la vârste fragede, care la maturitatea vor fi înclinaţi să continue să folosească serviciile companiei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.