Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă n34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente şi pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar 18/1991. Legea merge la promulgare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2013. Intervenţiile legislative vizează ca pajiştile situate în extravilanul localităţilor să poată fi scoase definitiv sau temporar din circuitul agricol şi pentru construirea şi funcţionarea unor parcuri industriale, precum şi a unor ferme de producţie a plantelor şi arborilor necesari pentru întreţinerea parcurilor, grădinilor şi spaţiilor verzi, precum şi pentru protecţia împotriva zgomotului, vântului şi eroziunii solului.

Totodată, sunt instituite unele facilităţi pentru constituirea şi funcţionarea obiectivelor menţionate mai sus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.