Cristian Muntean, preşedinte al Asociaţiei Societăţilor de Service Auto, a devenit consilier în relaţia cu instituţiile media din partea prim-vicepreşedintelui ASF, Ovidiu Wlassopol, acesta din urmă fiind responsabil cu sectorul de protecţie a consumatorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din noua poziţie, Muntean spune că vrea să asigure o protecţie reală a consumatorilor de asigurări şi să formeze un corp al constatatorilor de daună independenţi, ssusţinând că nu este "pila nimănui" şi nu are obligaţii politice, anunţă Profit.ro.

Profit.ro a mai relatat şi despre alte numiri la ASF, printre acestea fiind şi cea a Ioanei Cazacu, fost secretar de stat şi fost director al Departamentului pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi şi fina fostului premier Victor Ponta, la şefia uneia dintre cele mai importante Direcţii din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară, tot cu susţinerea lui Wlassopol

Fost soţ al Liei Olguţa Vasilescu, Ovidiu Wlassopol (40 de ani) a fost numit în structura de conducere a ASF cu sprijinul PSD, după ce 4 ani a fost consilier de cabinet la ASF şi alţi 4 ani tot consilier de cabinet, dar la fostul CNVM. Anterior, din 1998 până în 2002, a lucrat în presă, ca redactor la Jurnalul Naţional, la Libertatea şi la Pro TV.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.