Premierul Marcel Ciolacu a avut discuţii, joi, cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România. Astfel, adaptarea la tehnologiile verzi, lansarea de noi modele sunt bune argumente pentru dezvoltarea industriei auto, lucru care ar contribui semnificativ în economia ţării noastre, a spus liderul PSD. Şeful Executivului a adăugat că toţi participanţii au salutat ideea ministrei Muncii Simona Bucura-Oprescu de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat astăzi cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România. Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuţie semnificativă în economia României”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unei postări de joi de pe pagina de Facebook a Guvernului României.
 
Şeful Executivului a adăugat că „Dacia este un brand naţional cu istorie, dar şi cu viitor” şi „susţinem economia românească!”.
 
„I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-şi consolida proiectele aici, în România, a mai spus Ciolacu.
 
De asemenea, premierul a mai precizat că toată lumea a salutat ideea ministrei Muncii Simona Bucura-Oprescu de a exista la Mioveni un Muzeu Dacia.
 
„Am salutat cu toţii ideea colegei Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi deputat de Argeş, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte ataşamentul puternic al românilor faţă de acest brand naţional”, a concluzionat Marcel Ciolacu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.