Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a anunţat joi că noul ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea SA”, arată ministerul într-un comunicat.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie al Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea, ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019.

Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coşea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

”Această situaţie de fapt nu va influenţa sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziţia fermierilor pe lanţul de aprovizionare cu produse agroalimentare româneşti şi sănătoase”, mai informează ministerul.

Guvernul a aprobat în noiembrie 2018 înfiinţarea Casei Române de Comerţ Agroalimentar „Unirea”, care să proceseze şi să furnizeze produse agricole pe plan local şi la export.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.