Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a anunţat joi că noul ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea SA”, arată ministerul într-un comunicat.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie al Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea, ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019.

Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coşea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

”Această situaţie de fapt nu va influenţa sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziţia fermierilor pe lanţul de aprovizionare cu produse agroalimentare româneşti şi sănătoase”, mai informează ministerul.

Guvernul a aprobat în noiembrie 2018 înfiinţarea Casei Române de Comerţ Agroalimentar „Unirea”, care să proceseze şi să furnizeze produse agricole pe plan local şi la export.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.