Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a anunţat că 9% din PIB este contravaloarea proiectelor depuse pe noul exerciţiu 2021-2027. „Alăturat cu ceea ce ne vine de la Comisia Europeană pe exerciţiul vechi, mai avem de încasat un miliard de euro, plus aceste 144 de miliarde, de exemplu, o să ne aducă 5 miliarde de euro efectiv în visterie”, a completat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să vă dau şi o cifră, ca să aveţi şi o cifră pozitivă, că toată lumea se duce negativ. Vă informez că 9% din PIB este contravaloarea proiectelor depuse pe noul exerciţiu 2021-2027. Nouă la sută înseamnă 145 de miliarde de lei proiecte depuse pe noul exerciţiu financiar. Alăturat cu ceea ce ne vine de la Comisia Europeană pe exerciţiul vechi, mai avem de încasat un miliard de euro, plus aceste 144 de miliarde, de exemplu, o să ne aducă 5 miliarde de euro efectiv în visterie”, a declarat Adrian Câciu, într-o declaraţie presă susţinută miercuri, la sediul PSD din Capitală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.