Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 120 de noi contracte de finanţare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, care vizează achiziţionarea de puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, realizarea şi extinderea unor reţele de supraveghere video, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local şi digitalizarea serviciilor la nivelul localităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele, încheiate între autorităţile publice locale din 120 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării, au o valoare totală de 230.090.834,40 lei şi vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, realizarea şi extinderea unor reţele de supraveghere video, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local şi digitalizarea serviciilor la nivelul localităţilor.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.129 contracte de finanţare, în valoare totală de 21.013.459.190,65 de lei, a precizat ministrul.

Lista contractelor de finanţare semnate pentru C10 – Fondul Local

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.