Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a vizitat, vineri, judeţul Teleorman, pentru a discuta cu fermierii şi primarii în vederea stabilirii locului unde va fi construit Depozitul de Legume şi Fructe, unul din cele 15 care vor fi construite la nivel naţional. Astfel, ministrul Barbu a avut întâlniri în comuna Cervenia, împreună cu secretarul de stat Adrian Pintea, cu peste 250 de legumicultori din zonă, iar discuţiile au fost despre avantajele construirii depozitului de colectare pentru acest bazin legumicol şi pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Final de săptămână de lucru alături de legumicultorii, fermierii şi primarii din judeţul Teleorman În comuna Cervenia, am stabilit împreună cu autorităţile judeţene şi locale, locul unde va fi construit Depozitul de Legume şi Fructe, unul din cele 15 pe care le vom face la nivel naţional. Împreună cu secretarul de stat Adrian Pintea am avut o întâlnire cu peste 250 de legumicultori din zonă şi am discutat despre avantajele construirii depozitului de colectare pentru acest bazin legumicol şi pentru dezvoltarea afacerilor lor”, a scris Florin Barbu, vineri pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că a avut o întâlnire cu primarii din judeţul Teleorman, la Alexandria, şi le-a prezentat măsurile şi finanţările derulate de către Executiv, finanţări pe care le au la dispoziţie autorităţile locale, precum şi legumicultorii şi fermierii din judeţ.

„La Alexandria, la Consiliul Judeţean Teleorman, am avut şi o întâlnire cu primarii din judeţ pentru a le prezenta măsurile şi finanţările pe care le derulăm şi pe care le au la dispoziţie atât autorităţile locale, cât şi fermierii şi legumicultorii din judeţ. Le mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, şi colegilor primari pentru organizarea acestei întâlniri extrem de utile atât pentru administraţiile locale cât şi pentru dezvoltarea agriculturii din judeţul Teleorman”, a completat Barbu.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.