Ministrul Agriculturii Florin Barbu a anunţat că sunt 49 de proiecte depuse în prima sesiune a Programului „InvestAlim”, în valoare totală de peste un miliard de euro, incluzând şi cofinanţarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Programul Investalim, deschidem noi fabrici de procesare! 49 de proiecte depuse în prima sesiune, buget epuizat. Programul «InvestAlim» este un real succes! O demonstrează procesatorii români care au depus 49 de proiecte în valoare totală de peste 1 miliard de euro, incluzând şi cofinanţarea, în prima sesiune de depunere de proiecte”, a scris Florin Barbu, miercuri pe Facebook.
 
Ministrul PSD a reamintit tuturor că, prin Programul „InvestAlim”, statul român pune la dispoziţie 600 de milioane de euro „pentru că avem nevoie de cât mai multe unităţi de procesare în România”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.