Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 70.267.081,64 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 49 de obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru modernizarea drumurilor de interes local şi pentru înfiinţarea sau extinderea reţelelor de distribuţie a apei potabile şi a sistemelor de canalizare”, a precizat ministrul Cseke Attila, potrivit comunicatului de presă al MDLPA.

După cum este cunoscut, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localităţi (apa, reţeaua de canalizare şi gaze) şi reabilitează drumurile şi podurile.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.