Ministrul Dezvoltări Adrian-Ioan Veştea a semnat, luni, 68 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de epurare a apelor uzate, precum şi sistematizarea şi construirea de şanţuri colectoare de scurgere şi evacuare a apelor pluviale, mai arată comunicatul de presă al MDLPA.

„Le-am solicitat colegilor din administraţia publică locală să promoveze şi să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităţilor pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuţia acestora şi să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul Adrian Veştea, conform sursei citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.