Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că tranşa din a doua cerere de plată din PNRR este de aproximativ 2,7 miliarde euro care ar urma să intre în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Întâmplător am vorbit chiar astăzi cu ministrul Investiţiilor şi proiectelor Europene Adrian Câciu şi prima plată din a doua tranşă din PNRR va veni în prima jumătate a lunii septembrie şi se ridică la aproximativ 2,7 miliarde euro. E ceea ce ştiu în clipa aceasta”, a explicat Mihai Constantin, întrebat la finalul şedinţei de joi a Executivului când va primi România banii aferenţi cererii de plată numărul doi din PNRR.

Chestionat despre cererea de plată numărul trei, acesta a precizat că încă nu a apucat să discute cu ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu despre acest subiect.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.