Fondul de investiţii NEPI Rockcastle a anunţat finalizarea lucrărilor de reamenajare a zonei food court din Mega Mall Bucureşti, realizate în urma unei investiţii de 3,2 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suprafaţa de 10.000 de metri a fost renovată complet şi organizată sub forma unui mini-oraş indoor. Conceptul de design a fost realizat de Corvin Cristian Studio”, arată un comunicat.

Spaţiile sunt delimitate şi compartimentate în mai multe „vecinătăţi”, structurate precum nişte mini-cartiere ale unui oraş.

„Mega Mall este vizitat de persoane dinamice, care îşi doresc spaţii funcţionale, pe care să le poată folosi atât alături de familie, cât şi de prieteni, sau chiar pentru unele întâlniri de business. Am ales să realizăm mai multe 'vecinătăţi', care să se îmbine într-un design unitar şi care să răspundă unor nevoi diferite de intimitate. Fiecare spaţiu a fost gândit în jurul unor puncte de interes precum un pop-up shop sau o zonă verde, puse în evidenţă de un sistem de iluminat care dă iluzia unui etern apus de soare”, a declarat arhitectul Corvin Cristian.  

Spaţiul are un aspect de grădină urbană, datorită decorului din plante naturale. 

„Food court-ul este o ancoră pentru centrele comerciale, iar aşteptările vizitatorilor sunt foarte mari. Pentru clientul modern, mall-ul este mai mult decât un spaţiu pentru cumpărături – a devenit parte integrantă din comunitate, iar acest rol atrage şi responsabilitatea de a crea spaţii care să ofere o atmosferă plăcută, propice pentru întâlniri şi relaxare, alături de cei dragi. Vom continua să investim în soluţii care să le ofere clienţilor noştri cele mai bune opţiuni de shopping şi petrecere a timpului liber”, a declarat Alexandru Suiu, center manager Mega Mall.

Mega Mall a fost inaugurat în urma unei investiţii de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 220.000 metri pătraţi si face parte din portofoliul NEPI Rockastle. Mall-ul dispune de un spaţiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătraţi, dispuşi pe 5 niveluri, şi găzduieşte peste 200 de magazine, dar şi o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe şapte niveluri.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.