Lenovă anunţă lansarea pe piaţa românească a trei noi smartphone-uri care moştenesc pedigree-ul Motorola. Este vorba despre modelele Moto G4 Plus, Moto G4 Play şi Moto E3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moto G4 Plus este cel mai bine dotat dintre cele trei modele, având cel mai puternic procesor şi cel mai mare ecran. În spatele ecranului de 5,5 inch cu rezoluţie full HD se ascund chip-ul Snapdragon 617 şi 2 GB memorie de RAM.

Camera foto principală de 16 MP se laudă cu autofocus pe bază de laser, iar spaţiul intern de stocare de 16 GB poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie de până la 128 GB. Moto G4 Plus are o baterie de 3.000 mAh nedetaşabilă.

Moto G4 Play coboară ştacheta un prag mai jos pe mai toate liniile. Ecranul este de 5 inch, rezoluţia scade la HD, procesorul Snapdragon 410 este mai slab, iar memoria RAM este redusă la 1 GB. Rezoluţia camerei foto este şi ea înjumătăţită, ajungând la 8 MP, iar capacitatea bateriei scade la 2.800 mAh.

Mezinul seriei, Moto E3, foloseşte un chip Mediatek MT6735P şi oferă doar 8 GB spaţiu intern de stocare, restul dotărilor tehnice principale fiind similare modelului Moto G4 Play.

În ceea ce priveşte preţul şi disponibilitate celor trei smartphone-uri, Lenovo le-a împărţit după cum urmează:

  • Moto G4 Plus costă 1.299 lei şi este disponibil pe Emag;
  • Moto G4 Play este disponibil în reţeua Vodafone şi costă 39 de euro cu abonamentul RED 19;
  • Moto E3 costa 549 de lei şi este disponibil în reţeua Digi Mobil.

Este interesant de remarcat modul în care a ”împărţit” Lenovo telefoanele din seria Moto, după ce, în luna mai, a lansat Moto G4 la Orange. Cu excepţia Telekom, fiecare operator a primit câte un model, iar pentru Moto G4 Plus a fost ales cel mai mare magazin online din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.