Marea Britanie nu a blocat exporturile de vaccinuri pentru Covid-19 a afirmat, marţi, un purtător de cuvânt al guvernului de la Londra, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul britanic nu a blocat exportul niciunui vaccin pentru Covid-19. Orice referire la interzicerea exporturilor de către Regatul Unit sau vreo restricţie referitoare la vaccinuri sunt complet false”, a spus purtătorul de cuvânt.

”Această pandemie este o problemă globală, iar colaborarea internaţională pentru dezvoltarea vaccinurilor continuă să fie o parte integrantă a reacţiei noastre”, a subliniat acesta.

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a respins anterior acuzaţiile referitoare la un ”naţionalist al vaccinurilor” aduse Uniunii Europene, afirmând că în timp ce Marea Britanie şi Statele Unite au aplicat interdicţii directe exporturilor de vaccinuri pentru Covid-19, UE nu a oprit exporturile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.