Guvernul României a aprobat, în şedinţa de luni, indicatorii tehnico-economici pentru construirea şi dotarea Complexului Sportiv "Michael Klein" din municipiul Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectivul va fi construit pe o suprafaţă de 37.207 mp, pe un regim de înălţime de S+P+3E (subsol + parter + 3 etaje), şi va avea o capacitate de 10.100 de locuri (9.730 locuri pentru public, 50 pentru persoanele cu dizabilităţi, 195 locuri VIP şi 125 pentru presă)”, a transmis, luni, MInisterul Dezvoltării, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că, prin proiect, se doreşte realizarea unui teren de fotbal în conformitate cu regulile de suprafaţă FIFA şi Ghidul UEFA pentru Stadioane de calitate, cu spaţiu de gradene pentru spectatori, utilizat atât pentru meciuri oficiale, cât şi pentru alte activităţi. 

”Complexul va cuprinde şi vestiare dotate cu grupuri sanitare şi camere de duşuri, grupuri sanitare pentru public, cabinet medical, birouri administrative, spaţii tehnice şi de depozitare, zonă de restaurant, săli de conferinţă, sală de box, săli de forţă şi cardio, dar şi spaţii destinate închirierii. Pe lângă spaţiile interioare, se va propune o nouă amenajare exterioară, prin care să se creeze zone de promenadă şi de evenimente, precum şi o parcare cu 435 de locuri. Terenul principal de fotbal va fi dotat cu nocturne, ecran de difuzare şi tabele de scor electronice”, a mai transmis ministerul.  

Valoarea totală a proiectului este de 313.785.691,12 lei, iar durata de proiectare şi execuţie este de 28 de luni. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.