Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că primii 33 de km din A0 Sud vor fi daţi în trafic în acest an, iar lucrările pe Lotul 1, între Glina şi Vidra, cu o lungime de 16,9 km, au un stadiu fizic de aproximativ 62%. De asemenea, lucrările de pe Lotul 2, între Vidra şi Bragadiru, cu o lungime de 16,3 km, sunt ceva mai avansate şi anume ajunse la stadiul fizic de de realizare în proporţie de 72%, a adăugat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Primii 33 de km din A0 Sud vor fi daţi în trafic în 2023!  Împreună cu ambasadorul Republicii Turcia în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan, şi cu directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, am verificat stadiul lucrărilor pe şantierele celor două loturi construite de o firmă din Turcia pe A0 Sud. Lucrările pe Lotul 1 - între Glina şi Vidra, cu o lungime de 16,9 km- au un stadiu fizic de aproximativ 62%”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.
 
El a mai spus că lucrările de pe Lotul 2, între Vidra şi Bragadiru, cu o lungime de 16,3 km, sunt ceva mai avansate - un stadiu fizic de 72%.
 
„CNAIR şi-a îndeplinit toate obligaţiile şi, în continuare, va veghea la buna respectare a termenelor contractuale pentru ca lucrările să fie într-un grafic asumat şi într-un ritm alert. Lucrările aflate în execuţie pe cele două loturi trebuie să fie finalizate până la sfârşitul lui 2023”, a completat Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.