Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că vineri a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 cu o lungime de 17,7 km din drumul expres Craiova-Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Veşti bune pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti! Astăzi a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 cu o lungime de 17,7 km. Data limită pentru depunerea ofertelor este 04.05.2023. Iar valoarea estimată a contractului este de 544,13 milioane de lei (fără TVA). Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene nerambursabile”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.
 
El a adăugat că lucrările care au rămas să fie executate, după rezilierea contractului anterior, trebuie finalizate în maximum 18 luni.
 
„Anunţul de participare va putea fi vizibil în SEAP după validarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”, a completat ministrul Transporturilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.