Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalitaţii din România cere Agenţiei Române pentru Investiţii si Comerţ, care se află în directa subordonare a Secretariatului General al Guvernului, ca, printr-un protocol care să fie semnat cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi cu Federaţiile naţionale din turism, să se stabilească ferm că, la fiecare eveniment internaţional la care România participă, din orice sector economic, să existe obligatoriu şi un stand de informare si promovare turistică a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Consulatul General al României din New York, a avut loc o întâlnire de lucru între Corina Martin, secretar general FPIOR şi Sarmiza Bumbaru, ministru consilier al Biroului de Promovare Comercial-Economică din cadrul Consulatului General al României.

”În industria ospitalitătii din România stim bine că, din păcate, destinaţiile de vacanţă româneşti si România ca destinaţie internatională nu sunt promovate suficient în ţări ale lumii ce pot fi considerate emitenţi importanţi de turişti, mai ales după desfiinţarea Birourilor de Turism ale României din străinătate. De aceea, în Federaţia noastră si în Organizaţiile de Management al Destinaţiilor în care ne implicăm, am decis să ne îndreptăm către misiunile economice ale României din ţările care ne interesează pentru a atrage turişti. Din păcate, ştim că, de mult prea mulţi ani, nu există materiale de promovare în limbi de circulaţie internaţională, care să ajungă la Ambasadele României. Solicităm recent înfiinţatei Agenţii Române pentru Investiţii si Comerţ - care se află în directa subordonare a Secretariatului General al Guvernului, ca, printr-un protocol care să fie semnat cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului si cu Federaţiile naţionale din turism, să se stabilească ferm că, la fiecare eveniment internaţional la care România participă, din orice sector economic, să existe obligatoriu şi un stand de informare si promovare turistică a României”, spue Corina Martin, secretar general FPIOR.

Potrivit acesteia, este necesar să fie expediate materiale de informare şi promovare turistică către toate misiunile diplomatice ale României, iar Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalitaţii din România se angajează ferm în această direcţie.

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.