Executivul a adoptat, joi, hotărârea pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenţi obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire Gura Humorului”, judeţul Suceava, care va fi construită la profil de autostradă a anunţat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Valoarea totală estimată a investiţiei, finanţată prin PT se ridică la 2,31 miliarde de lei, inclusiv TVA, a adăugat ministrul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Construirea primei secţiuni de pe traseul Autostrăzii Nordului (A14) are finanţare asigurată! Am aprobat astăzi, în şedinţa de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru Varianta de ocolire Gura Humorului (judeţul Suceava), care va fi construită la profil de autostradă. Valoarea totală estimată a investiţiei, finanţată prin PT se ridică la 2,31 miliarde de lei (inclusiv TVA)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

El a mai spus că această variantă ocolitoare în lungime de 10,14 km va face parte integrantă din proiectul drumului de mare viteză Baia Mare- Suceava şi va asigura conexiunea între loturile Bistriţa-Vatra Dornei şi Vatra Dornei-Suceava.

„Varianta Ocolitoare Gura Humorului va fi construită în baza unui parteneriat încheiat între CNAIR şi Consiliul Judeţean Suceava”, a conchis Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.