eMag a anunţat, joi, zece dintre produsele din oferta de Black Friday, eveniment care începe vineri. Printre produse se numără telefonul Samsung Galaxy S8, 65GB, la 1.500 de lei şi un televizor LED Star-Light, diagonala de 80 cm, la 400 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre produse se numără o combină frigorifică Arctic, capacitate totală 291 litri, la 600 de lei, pachet scutece Pampers la 100 de lei şi oală sub presiune Tefal, capacitate 8 litri, la 150 de lei, potrivit companiei.

Cei interesaţi vor putea achiziţiona şi o maşină de găurit şi înşurubat cu acumulator Bosch la 200 de lei sau ceas pentru bărbaţi Fossil la 190 de lei.

Oferta de Black Friday de la eMag cuprinde şi o gamă variată de produse speciale, precum: monede de aur de 22K şi lingouri de aur de 24K, 19.000 de nopţi de cazare, maşini şi motociclete, bilete la evenimente sportive şi concerte sau abonamente la servicii medicale.

”Prin intermediul cardului de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank clienţii beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite şi cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile şi instituţiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.