Directorul Şcolii Superioare de Aviaţie, George Costin Barbu, a fost numit director interimar la TAROM, printr-o decizie a Consiliului de Administraţie. Mandatul acestuia a fost stabilit la patru luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul de Administraţie întrunit în şedinţă în data de 21.10.2019 a luat act de renunţarea domnului Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu şi a desemnat în funcţia de director general provizoriu pe dl George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, în condiţiile OUG 109/2011”, a transmis, luni, compania TAROM.

George Costin Barbu a ocupat funcţia de director general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă începând cu anul 2015 până în prezent, fiind absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, specializarea Inginerie şi Management Aeronautic.

Valentin Nicolae Gvinda, care ocupa funcţia de Şef Departament ATR din cadrul Companiei, a fost numit, joi, director interimar, după revocarea din funcţie a Mădălinei Mezei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.