Piaţa serviciilor SPA a crescut cu aproximativ 25% în 2022, la 37 milioane euro, de la 29 milioane euro în 2019, după ce în pandemie piaţa a fost închisă mult timp, conform datelor centralizate de despreSpa.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din ce în ce mai mulţi români descoperă cea mai rapidă şi eficientă soluţie de detensionare: prin relaxarea simultană a tuturor celor 5 simţuri, oricat de stresaţi am fi, creierul nostru nu mai are alta opţiune decât să se liniştească şi automat ne detaşăm de toate gândurile care ne apasă. Totul se întâmplă în mai puţin de o oră, la Spa. Piaţa serviciilor Spa a crescut cu aproximativ 25% în 2022, la 37 milioane euro, de la 29 milioane euro în 2019, după ce în pandemie piaţa a fost închisă mult timp”, conform datelor centralizate de despreSpa.ro.

Cifrele exacte ale evoluţiei pieţei Spa în 2022, centralizate de despreSpa.ro, vor fi anunţate în luna mai, în cadrul Conferinţei Spa România.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
“Dacă în pandemie au fost reinventate unele experienţe Spa, cu tendinţa spre unicitate şi personalizare la maxim, au fost optimizate circuitele operaţionale şi s-au făcut cele mai multe traininguri - ceea ce a dus la o creştere semnificativă a calităţii serviciilor oferite - la Conferinţa Spa România 2023, în cele 3 zile, vor fi identificate metodele prin care să schimbăm total abordarea: de la corp la sufletul clientului (atât în Spa-urile de relaxare, cât si în centrele balneare)”, a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.
Conferinţa Spa Romania va avea loc în perioada 16-18 mai 2023 la Cluj. Evenimentul este organizat de despreSpa.ro în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România şi se adresează tuturor specialiştilor Spa, precum şi investitorilor şi directorilor de hotel care intenţionează să-şi deschidă un centru Spa şi/sau balnear.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.