Ministerul Dezvoltării finanţează 120 de noi investiţii, în 90 de localităţi din România, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a anunţat ministrul Cseke Attila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectele, în valoare totală de 348.534.149,19 lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 - Valul Renovării şi C10 - Fondul Local din PNRR, arată comunicatul de presă al MDLPA.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 10 noi proiecte, în valoare totală de 135.000.166,12 lei, depuse de 9 autorităţi locale, pentru reabilitarea, modernizarea şi eficientizarea energetică a unor instituţii publice şi a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 110 noi proiecte, în valoare totală de 213.533.983,07 lei, depuse de 81 de autorităţi locale, pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a unor instituţii publice (unităţi medicale, sociale, culturale, de învăţământ, administrative) şi asigurarea infrastructurii pentru transportul verde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.