Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Afin (Holding) SA şi Maurizio Michele Giovanni Rossetto intră în acţionariatul companiei East Truck Center SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Afin (Holding) SA şi Maurizio Michele Giovanni Rossetto intră în acţionariatul companiei East Truck Center SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

East Truck Center SRL are ca principale activităţi vânzarea gamei de autovehicule comerciale pentru transport marfă marca IVECO, vânzarea de piese de schimb, efectuarea de servicii de întreţinere şi reparaţii pentru autovehiculele comerciale, preponderent marca IVECO, şi comercializarea de autobuze, preponderent marca IVECO. Anterior, East Truck Center SRL era detinută de Mereu Valentin.

Afin (Holding) SA are ca obiect de activitate deţinerea de acţiuni, indiferent de forma acestora, în alte întreprinderi luxemburgheze sau străine, precum şi administrarea, controlul şi valorificarea participaţiunilor.

Maurizio Michele Giovanni Rossetto este o persoană fizică ce deţine participaţii la alte companii care desfăşoară activitate în România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.