Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat marţi măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, între care şi numirea lui Alexandru Dănilă în calitate de director al SAI Star Asset Management.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, conducerea ASF a aprobat un Regulament pentru modificarea şi completarea Regulamentului Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 5/2019 privind reglementarea unor dispoziţii referitoare la prestarea serviciilor şi activităţilor de investiţii conform Legii nr. 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare (regulamentul va fi transmis, spre publicare, Monitorului Oficial al României).

ASF a aprobat şi cererea de avizare definitivă a modificării Prospectului schemei de pensii facultative pentru Fondul de Pensii Facultative STABIL, administrat de Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.