Complexul rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, care cuprinde acum 3.500 de locuinţe finalizate, va mai avea încă 8.000 de locuinţe şi va ajunge la 30.000 de locuitori în 2033, a anunţat, joi, Gabriel Voicu, director de vânzări şi marketing, Cosmopolis, la evenimentul de business „Oraşul meu – Acasă şi la birou”, organizat de Agenţia de presă News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem o viziune până in 2033. Plănuim încă 8000 de unităţi locative şi încă 23.000 de rezidenti. În total, vom avea peste 30.000 de locuitori”, a spus Voicu.

În acest sens, Voicu a anunţat că dezvoltatorul a mai achiziţionat, anul trecut, încă 15 hectare de teren. Suprafaţa totală a depăşit, acum, 100 de hectare. Complexul va avea, anul viitor, şi o şcoală de stat.

”În prezent, sunt finalizate 3500 locuinţe. A existat în momentul 0 un masterplan, avem o macheta de 12 ani. Acum, avem 7500 locuitori. Există 15 km de drumuri şi un drum de acces cu 4 benzi in Şoseaua de Centura şi două parcuri. Va exista şi un drum de acces către Bucureşti-Ploieşti. De anul viitor, vom avea şi şcoală de stat”, a spus Voicu.

Complexul are, în mijloc, şi un strip mall de 4.000 mp, cu parcare proprie de 70 de locuri. Investiţia totală, în complex, a depăşit 300 milioane euro.

Evenimentul „Oraşul meu – Acasă şi la birou” este organizat de Agenţia de presă News.ro, Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox şi are ca parteneri Ceetrus, SVN Romania, Genesis Property, Sema Parc, Cosmopolis. Partener instituţional este Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Guvernul României şi partener media Profit.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...