CNAIR a anunţat, marţi seară, că a fost stabilit câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic necesare construcţiei Nodului Rutier Comarnic Nord. Ofertantul desemnat câştigător este SC TPF INGINERIE SRL., cu preţul de 1.368.591,00 lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Luni, 26.10.2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru Nod Rutier Comarnic Nord. Ofertantul desemnat câştigător este SC TPF INGINERIE SRL., cu preţul de 1.368.591,00 Lei fără TVA”, a transmis, marţi seară, CNAIR.

Durata contractului este de 27 luni, din care 3 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE) şi pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procdurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene şi 19 luni pentru servicii de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor.

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis CNAIR.

Compania menţionează că pentru celelalte două proceduri de achiziţie publică aferente realizării obiectivului de investiţie “Bucureşti – Braşov”, repectiv: Proiectare şi execuţie „Autostrada Bucureşti – Braşov, km 0+000 – km 173+300, sector Comarnic - Predeal, sectiunea Comarnic km. 110+600 – km. 115+800” şi Completare/ Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru ”Autostrada Bucureşti – Braşov, tronson Ploieşti – Braşov”, termenele limită pentru primirea ofertelor au fost stabilite pentru data de 02.11.2020, ora 15:00, şi respectiv 09.11.2020, ora 15:00.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.