„Eu vă garantez că aşa cum am stat de vorbă cu asociaţiile care reprezintă mediul de afaceri, orice măsură anul viitor, în condiţiile în care decizia luată pentru a modifica o parte din impozite încă nu a început să producă efecte, ci ele intră în aplicare începând de la 1 ianuarie, nu văd un lider politic care să îşi asume din nou modificarea fiscalităţii şi implicit impactarea mediului de afaceri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În acest moment, apreciez că este absolut incorect să venim cu taxe noi pe mediul de afaceri. Mediul de afaceri trebuie să fie susţinut, să fie sprijinit şi să îi asigurăm credibilitatea, predictibilitatea şi stabilitatea pe ceea ce înseamnă investiţii şi continuarea dezvoltării afacerilor. Noi, ca ţară, trebuie să continuăm să fim credibili pentru că ne-am bucurat şi de fiecare dată ne bucurăm atunci când vorbim de investiţii străine directe. Nu putem să anticipăm că vom avea investiţii străine, dacă noi vom fluctua cu măsurile fiscale care clar impactează asupra mediului de afaceri”, a afirmat Nicolae Ciucă, vineri la Baia Mare.

El a mai spus că trebuie asigurate investiţii în România deoarece asta e calea către dezvoltarea şi modernizarea ţării noastre.

„Investiţiile în România. Trebuie să asigurăm finanţarea investiţiilor pentru că dezvoltarea si modernizarea ţării nu se poate face decât prin investiţii. Ca atare, susţinem şi suntem alături cu toată puterea noastră pe tot ceea ce înseamnă identificarea acestor măsuri de asigurare a finanţării pentru noua anvelopă a pensiilor”, a explicat liderul PNL.

Întrebat dacă vor creşte taxe, în contextul în care Ministerul Finanţelor a atras atenţia că este posibil să se întâmple acest lucru, în contextul noii legi a pensiilor, preşedintele liberalilor a răspuns: „Eu vă garantez că aşa cum am stat de vorbă cu asociaţiile care reprezintă mediul de afaceri, orice măsură anul viitor, în condiţiile în care decizia luată pentru a modifica o parte din impozite încă nu a început să producă efecte, ci ele intră în aplicare începând de la 1 ianuarie, nu văd un lider politic care să îşi asume din nou modificarea fiscalităţii şi implicit impactarea mediului de afaceri”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.