Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a afirmat că este de neacceptat în continuare o evaziune de 10% din PIB sau un „gap” de TVA de 35%. Social-democratul a mai spus că digitalizarea reprezintă unul dintre cele mai importante instrumente pentru combaterea evaziunii fiscale precum şi ieşirea din birouri pe partea de antifraudă şi inspecţie fiscală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ele vor fi făcute publice cred că în săptămânile următoare. Ştiu că se lucrează intens la acest proiect şi este binevenit. O să mai spun şi eu ce au spus şi liderii coaliţiei şi am spus-o şi eu, când eram ministru de finanţe. Este de neacceptat în continuare o evaziune de 10% din PIB sau un «gap» de TVA de 35%”, a declarat Adrian Câciu, întrebat joi în ce stadiu este noul proiect pentru combaterea evaziunii fiscale şi o mai bună colectare a taxelor şi impozitelor la stat.

Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a anunţat luni că, împreună cu liderul PNL Nicolae Ciucă, a decis să depună un proietc pentru combaterea evaziunii fiscale şi creşterea încasărilor la buget.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.