Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a făcut, luni, o vizită la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti pentru a vedea stadiul lucrărilor la eabilitarea canalelor şi a staţiilor de pompare apă de acolo. Social-democratul a reamintit că aici este vorba de investiţii complexe de aproximativ 485 milioane de lei, care vor fi finalizate în anul 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Investiţii şi lucrări pe canalele de irigaţii! Azi, în judeţul Giurgiu! Se lucrează la reabilitarea canalelor şi a staţiilor de pompare apă de la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti. Alături de colegul meu Marian Mina, deputat de Giurgiu, am mers pe şantier şi am văzut stadiul acestei investiţii complexe, de aproximativ 485 milioane de lei, care se va finaliza în anul 2026”, a scris Florin Barbu, luni pe Facebook.

El a mai spus că „pe canale noi, reabilitate şi cu ajutorul staţiilor de pompare modernizate aducem apă din Dunăre pentru a iriga aproximativ 76.000 de hectare”.

„Aşa cum am promis, reabilitam sistemele de irigaţii şi aducem apă pe canale, fără costuri pentru fermieri!”, a conchis Barbu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.