Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că lucrările de investiţii de la Amenajarea de Irigaţii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judeţul Constanţa sunt în plină desfăşurare şi conform graficului. „Cu o staţie de pompare retehnologizată şi pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare”, a mai precizat social-democratul care a mai precizat că investiţia are o valoare de 12.500.000 lei şi va finalizată în acest an

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Lucrările de investiţii de la Amenajarea de Irigaţii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judeţul Constanţa sunt în plină desfăşurare şi conform graficului. Cu o staţie de pompare retehnologizată şi pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare. Investiţia are o valoare de 12.500.000 lei şi va finalizată în acest an!”, a scris Florin Barbu, marţi pe Facebook.
 
Ministrul Agriculturii a adăugat că şi-a luat angajamentul că va moderniza şi va reporni sistemele de irigaţii din România şi lucrează la îndeplinirea acestui obiectiv „care înseamnă dezvoltarea agriculturii româneşti”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.